Ratiotec

Fiind una dintre companiile de vârf, ratiotec oferă o gamă largă de produse formidabile cu care băncile și comercianții cu amănuntul pot gestiona eficient banii. Pentru furnizorii de sisteme și distribuitorii din ramura POS, dispozitivele de la ratiotec reprezintă o completare logică a propriilor linii de produse: indiferent dacă pentru numărarea schimbărilor sau a bancnotelor sau pentru testarea automată imediată a bancnotelor acceptabile, dispozitivele ratiotec prezintă eficiență ridicată și certificate Securitate.


Marca ratiotec reprezintă competența și calitatea. Competențele de dezvoltare ridicate, precum și cerințele deosebite pentru calitatea producției caracterizează compania germană. Potrivit motto-ului companiei »Noi sprijinim vânzarea cu amănuntul« - cu ratiotec oferim fiecăruia dintre clienții dvs. soluția potrivită pentru manevrarea lină și sigură a banilor.


De la înființare, compania cu sediul în Essen a dezvoltat produse inovatoare pentru manipularea sigură a banilor. Gama de produse include dispozitive de testare de înaltă calitate pentru detectarea imediată a banilor contrafăcuți, mașini de numărare a bancnotelor de înaltă performanță, precum și mașini de sortare și sortare fiabile. Toate dispozitivele sunt verificate în mod regulat pentru siguranță și certificate pentru testarea automată a bancnotelor. Multe companii importante din diverse ramuri, printre care băncile și băncile de economii, precum și reprezentanțele auto, întreprinderile gastronomice, magazinele de produse chimice, brutăriile și supermarketurile, sunt deja incluse printre utilizatorii satisfăcuți.


Ca furnizor, utilizând hardware-ul ratiotec, asigurați-vă clienților dvs. produse de încredere și marjă mare. Prin designul sofisticat, fiecare utilizator manipulează imediat și intuitiv produsele - instruirea scumpă sau instruirea consumatoare de timp nu este necesară în majoritatea cazurilor. Acest lucru economisește clienții dvs. timp și bani și este doar unul dintre multele puncte de vânzare pentru hardware-ul ratiotec.


La Euro Impact obțineți hardware-ul ratiotec direct din stoc de la un distribuitor oficial. Odată cu disponibilitatea imediată, vă oferim, desigur, dispozitive gratuite demo pentru testarea și utilizarea prezentărilor. Vorbiți cu reprezentantul nostru de vânzări!