Cere Oferta

Vă mulțumim pentru interesul față de produsele și serviciile E-barcode.ro. În calitate de integrator de sistem premier AIDC,  orientat catre solutii culegere de date cu ajutorul  codurilor  de bare, produse si solutii  RFID-EPC, biometrie și soluții de gestionare a activelor.

La E-barcode.ro, "Simplificăm trasabilitatea" și așteptăm cu nerăbdare să ajutăm organizația dvs. să obțină o valoare de afaceri mai bună.

DESPRE SOLUȚIILE EUROIMPACT si  produsele  “E-barcode.ro” 

 

Euroimpact si E-barcode.ro  este un integrator de sisteme globale de soluții complete IoT, Blockchain, RFID și coduri de bare pentru aplicațiile din lanțul de aprovizionare. În calitate de integrator de solutii , Euroimpact a implementat soluții de vizibilitate a activelor în timp real, care pur și simplu urmăresc trasabilitatea și îmbunătățesc rezultatele afacerii. Continuăm să evoluăm împreună cu clienții noștri pentru a oferi cele mai complete și moderne soluții de colectare a datelor disponibile.

 

La Euroimpact si E-barcode.ro  implementăm inovații tehnologice la nivel mondial și cu peste 300 de clienți, am câștigat reputația de furnizor de soluții de mobilitate pentru întreprinderi și de integrator de sistem AIDC. Ne concentrăm asupra soluțiilor integrate IoT, Blockchain, RFID, coduri de bare și bio-metrice pentru aplicațiile din lanțul de aprovizionare și managementul activelor.

 

Cum vă pot ajuta?