De ce E- barcode.ro

Experienţă

Urmărind filozofia "Necesitatea este mama tuturor  invențiilor", așa cum a fost citat de marele Albert Einstein, ne-am îndreptat spre afacere la începutul anului 2001, știind pe deplin că există o mare nevoie de aceste produse în diferite industrii și, pe această bază, am creat platforma care utilizează toată experiența noastră de pe teren, pentru a aduce cat mai multe beneficii utilizatorilor si clientilor noștri.

Serviciu dedicat

Concentrându-se pe politica "Primul client", E-barcode.ro  a dezvoltat o atitudine fără compromis față de furnizarea de servicii de vârf. Punctul dvs. principal de contact pentru a vă întreba despre nevoile dvs. de afaceri este managerul de cont, care vă va îndruma în fiecare pas în satisfacerea cu ușurință a tuturor nevoilor legate de solutiile si echipamentele noastre.

Suport tehnic extrem de instruit

Personalul nostru de asistență tehnică este bine instruit pentru a răspunde în mod eficient la întrebările clienților și dispune de cunoștințe de domeniu vast pe toate domeniile enumerate în portalul nostru. Pentru a ajuta clienții noștri apreciați în efortul lor de a automatiza punctul de vânzare, unul dintre experții noștri prietenoși este întotdeauna disponibil pentru a sugera produsele și soluțiile potrivite pentru orice operațiune de vânzare cu amănuntul, warehouse, sanatete, industrie,automotive, etc.

Valoare incredibilă

Experiența noastră imensă și cunoștințele noastre ample în acest domeniu ne ajută să vă oferim soluția potrivită pentru industria potrivită și la prețul potrivit. Oricare ar fi cerința dumneavoastră, fie ea mică sau mare, suntem aici pentru a oferi o soluție durabilă care să se potrivească bugetului dumneavoastră.

Cei mai mari  Producatori  AIDC,IoT, POS & produse conexe,  sub un singur acoperiș

E-barcode.ro  oferă cea mai largă gamă de produse  AIDC, POS, IoT de la cei mai importanți producători din lume cu doar un click pe mouse-ul dvs., indiferent de industrie și geografie din care aparțineți.

Accesul premier la producătorii de top

Menținem un parteneriat strategic puternic cu principalii producători de produse  în toate categoriile disponibile care vă vor asigura cele mai noi produse de tehnologie susținute de suportul nostru post-vânzare.


Serviciu clienți responsabil

Toate apelurile telefonice și e-mailurile de la clienți sunt urmate cu promptitudine și vă oferim îndrumare completă de către personalul nostru de servicii clienți în alegerea produselor potrivite.

Livrari rapide si la termen

Sunt depuse toate eforturile pentru a ajunge  produsele comandate în siguranță în orice parte a țării. În cazul mărfurilor deteriorate, defecte sau necorespunzătoare, avem o politică de returnare fără probleme.