Despre Noi

E-barcode.ro  este o versiune de comerț electronic a companiei EUROIMPACT.

 Înființată în 2001, cu singurul motiv de a furniza soluții de încredere, accesibile și durabile pentru a răspunde nevoilor din ce în ce mai mari ale comercianților cu amănuntul, industrie, sanatate, logistica si multe altele din Romania, indiferent de mărimea, statura și natura afacerii, efortul nostru este de a le da putere tehnologiilor potrivite, acestea fiind mai competitive în arena de afaceri națională și internațională. 

Fiind un inițiator cu vechime  în sectorul de soluții AIDC, POS sau IoT  în Romania, înțelegem nevoile fiecărui client de pe piața, adaptând soluțiile și executându-le la perfecțiune. Valorile expuse pe teren rămân principala forță motrice din spatele uriașei noastre baze de produse si solutii.

Începând ca distribuitor la nivel național pentru principalele imprimante EPSON POS, CITIZEN, TSC,  am adăugat produsele CASIO si  HONEYWELL de scanare și mobilitate, imprimantele cu coduri de bare ARGOX, CITIZEN, CARL VALENTINE, ZEBRA  și casetele de numerar CASIO, APG si METAPACE, pentru a face o gamă completă de POS Hardware ca parte a catalogul nostru imens de produse si solutii.

Astăzi, avem mai mult de 1000 de produse de la peste 50 de mărci de top din lume. Având o echipă specializată de profesioniști din domeniul tehnic și de marketing cu o rețea puternică de parteneri din întreaga țară, am făcut o notă aparte  în industria POS, AIDC si IoT  într-o perioadă scurtă de timp. Datorită practicilor noastre de afaceri etice, abordării centrate pe client, gamei de produse de calitate superioară și tranzacțiilor transparente, am câștigat încrederea clienților noștri valoroși pe întreg teritoriul Romaniei si a vecinilor ei.

Pentru a fi convenabil pentru dvs., am oferit o platformă pentru a căuta, înțelege, discuta, analiza și compara produsele  noastre inainte de a cumpăra soluțiile  potrivite afacerii dvs.

Vă apreciem sugestiile și comentariile, care vor fi folosite pentru a vă ajuta să vă servim chiar mai bine.

ECHIPA EUROIMPACT