PrehKeyTec

Clasele speciale PrehKeyTec și dispozitivele de citire oferă soluții pentru toate aplicațiile profesionale. Indiferent dacă sunt utilizate la recepție, în restaurante, în aplicații medicale sau industriale, pentru identificare sau restricții de acces - dispozitivele PrehKeyTec oferă cea mai mare ergonomie, configurație flexibilă și fiabilitate ridicată pentru anii următori.Euro Impact este un distribuitor oficial pentru PrehKeyTec în Romania și vă oferă nu numai linia completă de tastaturi, ci și produse periferice prefabricate PrehKeyTec, de obicei direct din stoc.


PrehKeyTec este un producător german pentru sisteme de introducere de date specializate. Compania are o experiență îndelungată și un know-how excelent în sectorul tastaturilor de înaltă calitate și al dispozitivelor de lectură pentru aplicații de puncte de vânzare.


Portofoliul PrehKeyTec vă oferă o gamă largă de produse la prețuri atractive, astfel încât să vă asigurați că veți găsi dispozitivul potrivit pentru aplicația corespunzătoare. Acestea includ tastaturi cu suprafețe de sticlă rezistente la curățare, cititoare cu bandă magnetică, cititoare OCR sau RFID, touch pad, senzor de amprentă digitală etc., precum și cititoare de documente și cititoare de sine stătătoare. În plus, veți obține accesorii potrivite direct de la noi, care extind semnificativ funcționalitatea dispozitivului în mod semnificativ.


Doar cu firma Euro Impact  puteți oferi clienților dvs. produse PrehKeyTec cu o valoare adăugată: ca și în cazul tuturor produselor, puteți extinde garanția sau puteți cumpăra un serviciu pre-schimb opțional. În cazul în care clientul dvs. are probleme cu dispozitivul în timpul perioadei de garanție, îi vom trimite imediat un înlocuitor. Unitatea defectă trebuie trimisă numai după ce înlocuirea a sosit.