Zebra

Zebra oferă clienților soluții end-to-end complete - de la computerele mobile și scanerele de coduri de bare la imprimante de specialitate, RFID, software și servicii - pentru a identifica, urmări și gestiona active, persoane și tranzacții. Avantajul dvs. special: primiți toate produsele direct de la Jarltech!


Zebra este mai mult ca niciodată unul dintre cei mai importanți producători în domeniul colectării și procesării datelor, precum și urmărirea activelor. Compania americană este în mod clar în plină ascensiune spre realizarea unei rețele în rețea: mii de clienți din peste 100 de țări din întreaga lume se bazează în fiecare zi pe o soluție Zebra, incluzând mai mult de 95% dintre companiile Fortune 500. Când sunteți un client Zebra, orice achiziție pe care o faceți este o alegere bună.


Zebra vă oferă ca reseller posibilitatea de a vă echipa pe deplin clienții cu o soluție dintr-o singură sursă. Deoarece indiferent de ce platformă software, indiferent de aplicație - la Zebra pe care nu o căutați, găsiți! În centrul atenției se află fiabilitatea echipamentului care vă aduce cu dvs. și clienții dvs. o valoare adăugată reală. Un alt avantaj pentru dvs. este distribuția pe scară largă și conștientizarea mare a mărcii Zebra. Dispozitivele lor suportă toate sistemele software majore direct din fabrică, făcând astfel integrarea cât mai ușoară posibil pentru dvs. Testați-le pentru dvs.!


În același timp, puteți fi siguri că prețurile noastre sunt întotdeauna printre cele mai mici de pe piață pentru a vă oferi afacerea dvs. un avantaj competitiv. Alături de hardware și o gamă largă de consumabile originale, Jarltech vă oferă, de asemenea, consultanță profesională, formare și asistență pentru suportul sau repararea dispozitivelor.