Unitech

Fondată în 1979 în Taiwan, unitch este un furnizor global de tehnologii AIDC (Automatic Identification and Data Capture) cu o experiență de peste 40 de ani. Unitech oferă o gamă largă de produse, cum ar fi computere mobile pentru întreprinderi, PDA-uri portabile robuste, tablete industriale, scanere de coduri de bare, cititoare RFID și soluții IoT. Aducem valoare clienților în diverse aplicații în logistică, asistență medicală, vânzare cu amănuntul, depozitare, producție, guvern și transport și servicii de teren.


 


Unitech a susținut în mod constant valorile de bază în onestitate și integritate, colaborare, excelență și partajarea profitului pentru a-și servi partenerii valoroși din întreaga lume și, fără nicio rezervă, Unitech va continua să ofere invenții avansate cu servicii atent și receptive și să creeze întotdeauna un câștig. win future for all participated partnership.


 


În zilele noastre, derivând din competența sa de bază în expertiza în dispozitive bazate pe AIDC și IP și extinzându-se cu intenția de a fi un furnizor de soluții cuprinzătoare, Unitech s-a dezvoltat pentru a deservi piețe suplimentare cu aplicații inovatoare privind viața inteligentă, economisirea energiei, telesănătate și managementul de la distanță, împreună cu soluții inteligente integrate care deservesc atât sectoarele rezidențiale, cât și cele ale întreprinderilor.