TSC

Tehnologia TSC Auto ID este un furnizor taiwanez care aspiră și se dezvoltă în rapidă, cu imprimante termoizolate și hardware de calitate Auto-ID pentru transport, logistică, producție, asistență medicală, industrie și comerț cu amănuntul. În portofoliul său cuprinzător veți găsi modele de intrare pe piață, precum și imprimante de înaltă performanță pentru industrie. Prin urmare, produc brățări pentru evenimente și concerte, etichete de înaltă rezoluție cu grafică și coduri de bare, etichete de expediere și etichete speciale pentru urmărirea ID-ului pacientului, gestionarea documentelor sau controlul inventarului, pentru a menționa doar câteva exemple.


De la înființarea sa în 1991, TSC a vândut mai mult de patru milioane de imprimante de etichete - dovadă nu numai a calității portofoliului, ci și a gamei largi de utilizare. În ciuda poziției consolidate pe piață, compania continuă să evolueze și să încorporeze în mod constant noi experiențe în dezvoltarea și producția dispozitivelor sale. Rezultatul este un produs care combină un înalt grad de utilizare prietenos cu rezultate de imprimare de înaltă calitate - ceva cu adevărat unic!


TSC produce în propriile sale instalații de producție. Cea mai nouă instalație produce mai mult de 200.000 de imprimante pe an. Fiind unul dintre primii cinci furnizori de coduri de bare și etichete de imprimantă, compania are birouri pe tot globul, inclusiv China, America, Europa și Orientul Mijlociu.


La Euro Impact primiți întregul portofoliu TSC de imprimante de etichete. Beneficiați de experiența companiei de mai mult de 25 de ani și introduceți clienții dvs. într-o gamă largă de imprimante robuste de etichete termice la o valoare excelentă pentru bani. În plus, Euro Impact vă oferă, de asemenea, consumabile, cum ar fi panglici de transfer termic, hârtie de primire și brățări, direct din stoc.