The tag Factory

TTF (parte a grupului PVL; membri ai AIM & GS1) este o companie de inginerie pentru etichete RFID cu instalație de producție internă. A început în 2008 cu obiectivul principal al unei culturi distincte a satisfacției clienților prin calitatea produsului, accesibilitatea și livrarea la timp.


Suntem o companie certificată ISO 9001:2015 și avem capabilități de a proiecta și fabrica etichete personalizate în diferite frecvențe (LF, HF și UHF) conform standardelor ISO.


Viziunea noastră este să atingem liderul global în furnizarea de etichete RFID cu valoare adăugată de înaltă calitate clienților noștri, pentru a permite afaceri avansate și un nou nivel de eficiență, oferind combinarea tehnologiei, concentrarea pe proces și angajamentul față de relațiile pe termen lung cu clienții.


TTF este bine echipat pentru a răspunde nevoilor în creștere ale pieței globale, oferind o gamă completă de etichete RFID.


Anii următori vor vedea introducerea mai multor tipuri de produse RFID, toate bazate pe nevoile emergente ale clienților. Pe lângă dezvoltarea de produse, cercetarea și dezvoltarea se concentrează și pe produse cu o gamă lungă de citire, cu performanțe ridicate.