Start International LD8100

Dispenserul electric de etichete in rola, de mare viteză LD8100, inlocuieste  LD5500. Dispensa etichetele lungi de ambalare și elimina partile  tăiate din hârtie, poliester, vinil, acetat, folie și alte materiale. LD8100 are un fotosensor, care asigură că unitatea distribuie și avansează cu precizie și consecvență. Reziduul linerului este reîncărcat automat pentru un mediu de lucru curat.

Nu sunt necesare instrumente pentru reglarea dozatorului pentru diferite dimensiuni ale etichetelor. De asemenea, are o placă de bandă reglabilă pentru etichetele greu de eliberat. Distribuitorul are un motor cu cuplu mare care să se ocupe de greutatea rolelor de etichetă cu diametru mare, cu un diametru maxim de 12 "/ 305 mm. Carcasa dispenserului este fabricată din aluminiu anodizat pentru durabilitate. / 120 VDC la 50/60 Hz Acest distribuitor de etichete este fabricat în SUA Este potrivit pentru utilizări industriale cum ar fi fabricarea, asamblarea și ambalarea.

CARACTERISTICI

Distribuitor etichetă electrică pentru etichete lungi și mari de ambalaje din hârtie, vinil, acetat, poliester, folie și alte materiale

• Ideal pentru etichete de tip ambalaj lung

• Colajele automate și etichetele avansate

• Precizia și fiabilitatea fotosensorului

• Construcție din metal

• Motor cu cuplu mare pentru rulouri grele de etichete

• Se vor distribui etichete de la .25 "la 5" (6 până la 127mm) în lățime

• Elimina etichetele de la .5 "la 12" (13 până la 305mm) în lungime

• Produs in SUA.


GO-LD8100.pdfGHID DE OPERARE
VIDEO


Etichetele și dispozitivele de aplicare a etichetelor ajută la eliminarea unei etichete din hârtie sau de pe hârtie. Ele sunt utilizate în industria prelucrătoare, în vrac, în ambalaje și în industria alimentară și a băuturilor. Aplicatele manuale de etichetare și dozatoarele cu etichete multi-role sunt utile pentru lucrările mici. Operatorul trage carcasa sau hârtia de suport în jurul unei plăci sau o bară, îndepărtând eticheta de la căptușeală. Dispensoarele cu etichete electrice de mare viteză sunt adesea folosite în setări industriale. Când operatorul îndepărtează o etichetă, un senzor detectează absența acestuia și comută motorul pentru a avansa ruloul de etichete. Eticheta este trasă pe o placă de bandă, care separă eticheta și căptușeala. Dispozitivele de distribuire a etichetelor utilizează fie un senzor de lumină, fie un limitator ca senzor. Distribuitoarele de etichete specializate, atât pentru modelele manuale, cât și pentru cele electrice, sunt concepute pentru etichete de dimensiuni neobișnuite sau materiale, cum ar fi etichete pentru sticle și bobine, piese tăiate și agățătoare.

Ce e in cutie?

LD8100 distribuitor de etichete electrice de mare viteză

Cablu de alimentare

Instrucțiuni

   MANUAL DE OPERARE

Start International LD8100

Disponibilitate

20 de zile

  • 5.910,92 Lei
  • Fără TVA: 4.967,16 Lei

Termen de livrare:

Maxim 20 de zile lucrătoare (Proveniență USA)

Returnare Produse

30 zile pentru returnare

Relatii Clienti

Luni-Vineri 09:00 - 17:30

Etichete: diaspenser de etichete, electric, dispenser electric, aplicator electric de etichete, in rola