Star Micronics

Star Micronics, cu sediul în Japonia, este unul dintre cei mai mari producători de imprimante din lume. Steaua se bazează pe experiențe de zeci de ani și are o imagine de primă clasă în ramură. Stațiile lor de producție de ultimă generație sunt situate în principal în China și Japonia. Numai în producție, 2.000 de angajați garantează un randament ridicat și o ofertă globală de echipamente profesionale Star. Cu filialele lor din întreaga lume, Star este capabil să ofere clienților dvs. cel mai înalt nivel de expertiză și calitate hardware. Fiind un distribuitor oficial al imprimantelor Star POS și a modulelor de imprimare OEM, Euro Impact vă oferă dispozitive inovatoare și la prețuri avantajoase, care oferă numeroase proprietăți unice pentru a satisface clienții exigenți.


Succesul companiei a început la începutul istoriei sale de peste 50 de ani, cu instalarea de dispozitive periferice la întreprinderi bine-cunoscute. În Europa, Star se concentrează pe imprimante POS, module de imprimare și sisteme de bilete. O gamă foarte variată de imprimante POS, termice și dot matrice, precum și capete de imprimare și module de imprimare sunt disponibile pentru VAR-uri. Soluții speciale, cum ar fi chioșcurile multimedia, vă oferă flexibilitatea necesară pentru a răspunde la orice cerință în cel mai bun mod.


Desigur, hardware-ul profesionist pentru aplicațiile de checkout și kiosk contează fabricantului japonez; dar compania acordă o importanță deosebită inovării tehnologice și integrării sistemelor și aplicațiilor extrem de flexibile. Tehnologia futurePRNT extinde funcționalitatea dispozitivelor, în timp ce diferite instrumente de marketing și de design realizează beneficii suplimentare pentru utilizatori. În plus, sistemul ușor de gestionare a imprimantei facilitează configurarea. În plus față de fiabilitatea lor extremă, sistemele de imprimantă Star oferă utilizatorilor un concept bine gândit, inclusiv instalare și operare ușoară.


Cu Star ca un partener puternic al tău, optimizați fluxul de lucru pentru dezvoltare, producție și servicii al clienților dvs. În calitate de distribuitor oficial al produselor Star,Euro Impact oferă timp scurt de livrare, precum și servicii rapide de reparații și reparații pentru imprimantele Star POS.