REA VERIFIER

Sisteme de verificare a codurilor pentru codurile 1D și 2D

Cu sistemele REA VERIFIER pot fi testate lizibilitatea optimă și dispunerea corectă a codurilor de bare, a codurilor matricei de date, a codurilor optice combinate sau chiar combinate. Fie conform normelor internaționale, fie pe baza cerințelor specifice utilizatorului.

În plus, pot fi testate chiar și informațiile privind conținutul (datele de expirare, numerele lotului, datele pentru trasabilitate și controlul calității, datele pentru serializare) și conformitatea cu structura de date necesară în coduri.

În ciuda obiectului complex al metodelor de testare standardizate și mondiale uniforme, utilizarea și evaluarea REA VERIFIER este foarte simplă.

Pe lângă calitatea produselor și a serviciilor, am acordat o mare importanță clienților noștri și satisfacția acestora. Prin urmare, suntem certificați conform ultimului standard al sistemului de management al calității DIN EN ISO 9001: 2015 .

REA PC-Scan LD4 este un verificator de coduri de bare , care a fost dezvoltat în conformitate cu standardele internaționale. Este special conceput pentru măsurarea codurilor de bare cu cea mai mare precizie. Un dispozitiv universal de verificare a codului de bare, acționat cu baterii, care funcționează în conformitate cu standardele actuale este REA ScanCheck 3 . REA Verificați ER  este un dispozitiv portabil, foarte mici , care include powerfil și confortul liniei de produse REA VERIFICATORULUI.  

REA VeriPad este primul dispozitiv de verificare mobilă pentru codurile 1D și 2D care este operat prin intermediul unei tablete tactile de 9,7 ". REA VeriCube este un dispozitiv de verificare a matricelor și a codurilor de bare, care poate fi utilizat în toate sectoarele industriale . REA MLV-2D este un verificator de coduri de bare și care Matrix a fost dezvoltat în conformitate cu standardele internaționale.