Panasonic

Panasonic este o companie lider în dezvoltarea și producerea de echipamente electronice pentru diverse scopuri în sectoarele privat, comercial și industrial. Compania, cu sediul în Osaka, Japonia, are peste 334.000 de angajați. Perioada financiară 2007 a adus veniturile grupului net consolidate de 77,19 miliarde de dolari SUA.


Panasonic dezvoltă sisteme POS destinate utilizatorilor profesioniști și condițiilor dure (de exemplu pentru întreprinderile de catering) de peste două decenii. Aproape un milion de astfel de registre de numerar cu întreținere redusă au fost vândute - case de marcat care sunt nu numai extrem de fiabile, cu o întreținere redusă și cu performanțe ridicate, dar și o viziune foarte plăcută. Noile modele touch screen eficiente din punct de vedere al costurilor vă oferă o oportunitate unică de a ajunge la un număr mare de utilizatori în domeniul serviciilor de catering și de vânzare cu amănuntul.


Panasonic nu are nimic de ascuns: peste 16.000 de restaurante McDonald's din întreaga lume folosesc casetele de marcat Panasonic. La seria McDonald's, seria JS POS servește până la 25 de milioane de persoane în fiecare zi. McDonald's are motive întemeiate să se bazeze pe sistemele Panasonic: niciun alt producător nu oferă sisteme de înregistrări de numerar cu o fiabilitate și robustețe remarcabile. Acum, noile modele ale acestor case de marcat extrem de robuste sunt disponibile pentru revânzători în termeni foarte buni. Cu Panasonic, oferiți clienților dvs. baza ideală pentru soluțiile profesionale de înregistrare a casetelor de numerar.


Clienții dvs. pot alege dintr-o gamă largă de casete de memorie cu ecran tactil care oferă o soluție pentru fiecare aplicație. Panasonic oferă sisteme fără zgomot care nu conțin componente în mișcare (fără ventilatoare sau hard discuri); iar noul JS-970 este, de asemenea, un sistem POS de ultima generatie, care este fara egal.


Panasonic oferă sisteme mature, de întreținere redusă, cu servicii și asistență globală. Ca distribuitor exclusiv, vă oferim aceste sisteme high-end, plus accesorii extinse, la cele mai bune prețuri direct din stoc.