MICROPLEX

Centrala Microplex Print Technology

Imprimantele microplex apar din interacțiunea experților distinsi cu decenii de experiență în industria imprimeriei și a profesioniștilor tineri care continuă să împingă granițele a ceea ce este posibil.

Mecanismele de tipărire ale diferiților producători renumiți sunt folosiți ca bază pentru imprimantele noastre de înaltă performanță. Dar numai cu controlerul nostru Microplexeste potențialul complet de performanță al echipamentului complet exploatat. Principalele sarcini ale controllerului Microplex includ rasterarea datelor de imprimare primite (cunoscute sub numele de Raster Image Processing), precum și controlul și monitorizarea dispozitivului de ieșire. Un "controler încorporat" este implementat ca hardware în imprimante. Software-ul necesar pentru acest lucru este numit firmware.

Emulațiile și funcțiile sunt încorporate în firmware. Conceptul ingenios al MPC separă aceste sarcini. Aceasta înseamnă că întregul domeniu de funcții este disponibil indiferent de tehnologia imprimantei implementată. Dvs. decideți ce tehnologie de imprimare este cea mai potrivită cerințelor dumneavoastră - fără nicio limitare a funcționalității și independentă de sistemele existente.

MPC vă oferă posibilitatea de a înlocui orice imprimantă veche cu o imprimantă modernă, de înaltă performanță Microplex . Datorită flexibilității incredibile a controlerului Microplex , nu sunt necesare ajustări în mediul dvs. de sistem.

Imprimare cu SAP - Executat cu ușurință cu imprimante Microplex

Tipărirea materialelor speciale și a formatelor cu SAP este o provocare specială. De exemplu, pentru a imprima etichete cu coduri de bare pe o imprimantă laser sau termică sau note de livrare, listele de ambalare și facturile pe o imprimantă continuă necesită adesea intervenții speciale în sistem - care pot implica chiar și programe speciale. Astfel de intervenții nu doar costă timp, ci și bani.

Imprimantele de înaltă performanță Microplex valorifică suportul SAP foarte bun al limbilor imprimantei (emulații) HP PCL5e / PCL5c. Această limbă PCL5 este susținută de peste tot pe toate imprimantele Microplex, indiferent de tehnologia implementată. Acest lucru asigură că imprimantele noastre sunt întotdeauna integrate fără probleme, economisind timp și bani - independent de tehnologia de imprimare utilizată.