Metapace

Cu Metapace vă oferim un brand puternic pentru hardware POS și dispozitive periferice profesionale. Performanțele și trăsăturile de primă clasă de neegalat sunt caracteristicile sale remarcabile. Disponibilitatea imediată pentru utilizare, precum și livrarea într-un pachet fără griji la prețuri avantajoase sunt factorii decisivi care fac ușor alegerea produselor Metapace dovedite.


Indiferent dacă imprimantele profesionale pentru POS, gastronomie și aplicații industriale, sau cititoare de coduri de bare într-un design de top pentru comerț și logistică - de înaltă calitate, hardware-ul dovedit pentru utilizare pe termen lung, cu succes vă așteaptă în orice caz. Aproape toate accesoriile de care aveți nevoie pentru utilizare imediată sunt incluse standard. Acestea extind funcționalitatea la cele mai înguste stații de lucru și oferă în plus utilizatorilor o ergonomie ridicată. Instrumentele extensive pentru îngrijirea și protecția dispozitivelor sunt incluse în standardul livrării cu produsele Metapace, oferindu-vă o gamă largă de aplicații și maximizând durata de viață a produselor dvs.


Materialul hardware Metapace întotdeauna câștigă clienții în comparații directe atunci când - împreună cu funcții fiabile - durabilitatea și performanța domeniului de livrare și securitatea instrumentelor de lucru sunt factorii decisivi, cum ar fi comerțul, banca sau industria prelucrătoare. Mai mult decât atât, designul sofisticat și instalarea ușoară se plătesc întotdeauna pentru toate celelalte aplicații. Considerațiile privind securitatea investițiilor și costul total al proprietății vor aduce în mod inevitabil numele Metapace, atunci când este nevoie de hardware profesionist POS cu caracteristici de primă clasă.


Bineînțeles, primiți produsele Metapace de la Euro Impact direct din stoc. Vă puteți aștepta la un raport preț / performanță excelent și la un echipament puternic, echipat de primă clasă de la Metapace. Perioadele de garanție standard îndelungate vă oferă o securitate ridicată. Completați acest lucru cu servicii simple Euro Impact și veți putea să vă relaxați mulțumit și fără griji. Indiferent dacă alegeți o prelungire a garanției, un serviciu de înlocuire în avans sau o asigurare de acoperire globală, obțineți acoperirea necesară de la noi în cele mai bune condiții, fără proceduri complicate, de obicei cu un singur clic în plus față de comanda dvs.