MAGICARD

Identitate de încredere pentru o lume mai sigură


Fondată în 1992, Magicard este un pionier al tehnologiilor de imprimare a cărților de identitate, cu o gamă completă de dispozitive desktop pentru a îndeplini orice cerințe locale, la cerere și securizate de emitere a cărților de identitate. Imprimantele Magicard sunt renumite pentru caracteristicile lor de securitate încorporate pentru carduri, inclusiv pentru filigranul securizat HoloKote®. Toate imprimantele Magicard pot, de asemenea, codifica carduri inteligente în linie cu imprimarea.


Reputația Magicard pentru inovație și produse diferențiate este susținută de echipa sa experimentată de ingineri experți din Marea Britanie. Designul, dezvoltarea de noi produse și întreaga producție sunt situate central la sediul său din Weymouth, Marea Britanie. Magicard are centre suplimentare de vânzări și asistență în Statele Unite, Dubai și China. Există și centre de vânzări Magicard în Europa de Nord, Asia de Sud-Est și India.


Zeci de mii de imprimante Magicard sunt livrate din centrul său de producție din Marea Britanie în peste 100 de țări în fiecare an. Imprimantele Magicard sunt de încredere pentru a imprima milioane de cărți de identitate securizate anual pentru companii, școli, guverne și facilități de infrastructură din întreaga lume. Aplicațiile variază de la abonament, carduri de control al accesului fizic și logic până la ID-uri securizate, cum ar fi permisele de conducere și cărțile naționale de identitate.


Pe lângă imprimantele pentru cărți de identitate, alte oferte de produse Magicard includ software-ul de emitere a cardurilor de identitate pentru desktop TrustID și cardurile inteligente Securicards.


Magicard Holdings Ltd. este o companie independentă înregistrată în Regatul Unit, cu două filiale, Magicard Ltd. cu sediul în Weymouth și Magicard US INC, cu sediul în Kirkland, WA și Greenville, SC în SUA.


Misiunea și valorile Magicard

Misiunea noastră este să oferim un sprijin remarcabil clienților noștri, să ne creștem cota de piață cu produse diferențiate și să creștem încrederea în identitate la nivel mondial.

 


Aprecierea angajaților – Apreciem echipa noastră, le încurajăm dezvoltarea și recompensăm munca, efortul și performanța.


Abordabil – Personalul, din toate departamentele și de la toate nivelurile, trebuie să fie întotdeauna accesibil clienților.


Calitate – Oferim produse remarcabile și un serviciu de vârf care, împreună, oferă clienților noștri o valoare de primă clasă.


De încredere – Oferim soluții de încredere pentru a îmbunătăți securitatea și identitatea la nivel mondial. Magicard este un producător de încredere, poziționat proeminent în industria identității.


De lungă durată – Integritatea și stabilitatea echipei Magicard înseamnă că clienții pot fi liniștiți de sprijinul nostru continuu și gândirea inovatoare.