M3 Mobile

În centrul dezvoltării produselor M3 Mobile se află comunicarea pentru fluxul neîntrerupt de date și informații - astfel încât mărfurile să ajungă la destinație intactă, comenzile să fie prelucrate mai repede, iar angajații (și clienții) să rămână satisfăcuți. De aceea, mai presus de toate, M3 Mobile produce computere portabile robuste, concepute pentru a face față provocărilor vieții de muncă. Dar veți găsi, de asemenea, sisteme de plăți și cititoare RFID în portofoliul acestui vânzător sud-coreean.


De la înființarea sa în 2000, M3 Mobile a continuat să se dezvolte, oferind întotdeauna cea mai bună performanță posibilă utilizatorilor în zonele dificile de utilizare. Și pentru a fi siguri de controlul calității, toate dispozitivele sunt produse in-house. Ca rezultat al standardelor tehnice înalte pentru care este cunoscut M3 Mobile, echipele de tehnicieni experimentați monitorizează fiecare etapă a procesului de producție.


Computerele mobile de la M3 Mobile sunt cel mai bine caracterizate prin robustețea lor. Indiferent dacă există o mulțime de praf, cum este cazul în depozite și mărfuri de intrare sau umiditate ridicată, care este sigur că se găsește pe teren, fiecare utilizator va găsi un asistent adevărat și sigur în calculatorul său M3 Mobile.


În ciuda naturii lor robuste și a funcționalității ridicate, dispozitivele sunt, de asemenea, cunoscute pentru pregătirea inițială rapidă și simplă. Chiar și noii angajați se familiarizează repede cu interfața și utilizează computerele mobile ca intuitiv ca orice alt instrument. Datorită duratei de viață extrem de îndelungate a bateriei, chiar schimburile care implică orele suplimentare sunt absolvite fără întrerupere.


Descoperiți hardware-ul de la M3 Mobile acum la Euro Impact, partenerul dvs. premium de distribuție. Livrăm majoritatea articolelor direct din stoc. Adăugați la aceste extensii de garanție, asigurare de acoperire completă, un serviciu de pre-schimbare și alte oferte de servicii cu care vă asigurați în mod optim investiția dvs. - și toate acestea doar cu un singur clic al mouse-ului. Contactați-ne astăzi pentru a afla care sunt posibilitățile pe care le oferă portofoliul M3 Mobile. Până la urmă, comunicarea este, de asemenea, în centrul muncii noastre.