Lexmark

Prezentarea generală a companiei

O companie globală inovatoare de soluții de imagistică

Lexmark creează tehnologii inovatoare de imagistică IoT și cloud care ajută clienții din peste 170 de țări din întreaga lume să-și atingă viziunea despre simplitatea imprimării, securitate, economii și durabilitate.


Construit pe o combinație puternică de tehnologie avansată, expertiză profundă în industrie și implicare excepțională a clienților, ajutăm la eliminarea sarcinii IT, la facilitarea transformării digitale și la economii și flexibilitate în retail, servicii financiare, asistență medicală, producție, educație, guvern și multe altele.


Fondată în 1991 și cu sediul în Lexington, Kentucky, Lexmark este recunoscută ca lider global în hardware de imprimare, servicii, soluții și securitate de către multe dintre firmele de piață de top din industria tehnologiei.


Cod de conduită

Codul de conduită în afaceri descrie așteptările Lexmark cu privire la conduita tuturor angajaților din cadrul companiei, precum și relațiile cu clienții, furnizorii și concurenții noștri.


Vizualizare document

Crearea de clienți pentru viață

Cultura Lexmark de interogare, colaborare și receptivitate întărește o conexiune profundă, bidirecțională, cu clienții noștri, atât prin soluțiile pe care le creăm, cât și prin îngrijirea continuă pe care o oferim. Această implicare excepțională a clienților are ca rezultat rate de fidelizare a clienților care depășesc 95% în baza noastră de clienți pentru servicii de imprimare gestionate la nivel mondial.


Responsabilitatea socială este afacerea noastră

Cetățenia globală la Lexmark începe cu angajamentul nostru de a oferi clienților noștri produse și servicii inovatoare, de înaltă calitate, într-un mod responsabil din punct de vedere ecologic și social, inclusiv produse și soluții care îi ajută pe clienți să-și atingă propriile obiective de sustenabilitate.


Acest angajament față de sustenabilitate cuprinde operațiunile noastre, în care implementăm cele mai bune practici rentabile pentru conservarea energiei, utilizarea înțeleaptă a apei și reducerea deșeurilor; și se extinde la sprijinul nostru pentru comunitatea, unde angajații Lexmark sunt dedicați creării de viitor mai curat, mai inteligent și mai sigur acolo unde trăim și lucrăm.


Lexmark implementează cele mai bune practici globale de sustenabilitate, urmărind îmbunătățirea continuă de la an la an. Pentru detalii, citiți Raportul Lexmark de responsabilitate socială corporativă.