iiyama

iiyama aparține principalilor furnizori internaționali de monitoare și afișează atât cu, cât și fără touchscreens. Compania japoneză își propune inovația înainte, pe baza a peste 40 de ani de experiență, concentrându-se în primul rând pe dezvoltarea de telefoane touchscreen puternice și tehnologii touchscreen. La Euro Impact beneficiați de gama completă de touchmonitoare iiyama: modele pentru desktop, pentru montare și utilizare ca publicitate interactivă și spațiu publicitar în magazine, companii și instituții publice. Pentru fiecare grup țintă și pentru aplicație veți găsi modelul potrivit în portofoliul extins de produse. Câteva tehnologii puternice de atingere, dimensiunile ecranului de la 15 la 98 de inchi și o promisiune de servicii complete convinge încă de la primul moment.


Peste 1.000 de angajați din întreaga lume lucrează în prezent la povestea de succes a lui iiyama. Unul dintre principalele puncte de interes ale companiei este raportul preț-performanță foarte atractiv. Adevărat pentru motto »valoare pentru bani« caracteristicile cheie atât pentru modelele desktop, cât și pentru monitoarele digitale de format mare (interactive) sunt fiabilitate ridicată, componente de cea mai bună calitate pentru o calitate superbă a imaginii și o manevrare precisă a atingerii.


Oferta de servicii face ca decizia de a alege iiyama ușor. Vă puteți aștepta la o garanție de doi ani a producătorului, care poate fi extinsă gratuit la trei ani printr-o simplă înregistrare online. Garanția include în plus servicii atractive pentru întreaga perioadă de timp. În funcție de categoria de produs și de țara în care beneficiați de serviciile de înlocuire și reparații profesionale iiyama.


Un alt avantaj pentru dvs.: toate monitoarele iiyama sunt concepute pentru o utilizare ușoară Plug & Play. Aceasta înseamnă că, după despachetare, nimic nu stă în calea instalării, deoarece toate datele relevante sunt stocate direct pe monitor și sunt transferate automat în sistemul de operare. Acest lucru vă salvează atât personal cât și personal. Chiar și cablurile de alimentare și conexiune sunt incluse, în majoritatea cazurilor, la livrare.