IDP

IDP


Un lider inovator în tehnologia imprimantelor de cărți de identitate


IDP, este un lider în industrie, un lider dedicat pieței de identificare a fotografiilor prin dezvoltarea de imprimante de carduri, codificatoare și software cu utilizări diverse și inovatoare ale tehnologiei.


IDP, unul dintre pionierii tehnologii de imprimare a cărților de identitate, dezvoltă și produce imprimante pentru cărți de identitate din 2005.


IDP se diferențiază prin furnizarea de produse de înaltă calitate fabricate cu proces certificate ISO 9001, utilizând tehnologii mecanice, electronice și software de ultimă generație și oferind suport tehnic superior și garanții excelente.
Marca de imprimante SMART și WISE nu numai că oferă o reproducere excelentă a culorilor și laminate de înaltă securitate, dar acceptă și cea mai recentă citire și codare a cardurilor inteligente din industrie.

Toate imprimantele IDP oferă opțiuni pentru codificarea și citirea cardurilor cu tehnologie de contact, fără contact și cu bandă magnetică.
Bine potrivite pentru multe industrii, inclusiv asistență medicală, ospitalitatea și guvernele, imprimantele IDP sunt folosite pentru insignele angajaților, legitimații de studenți, carduri de plată, carduri de control acces, carduri de membru pentru petrecerea timpului liber, carduri de fidelitate a clienților și multe altele


IDP propuneri să facă imprimarea cardurilor de plastic la scară largă și la prețuri accesibile pentru toate tipurile și dimensiunile utilizatorilor de afaceri, oferind soluție de imprimare simplă, la cerere și personalizate.
Contactați IDP astăzi. Abia asteptam sa lucram cu dumneavoastra.