Honeywell

Cu Honeywell vă oferim una dintre mărcile de top pentru scanare, colectare de date mobile, imprimare etichete și aplicații de urmărire prin satelit. Producătorul cu cea mai largă gamă de produse nu numai că este o companie puternică mamă, dar și cu produsele sofisticate din punct de vedere tehnic oferă și soluții pentru aplicații exigente în retail, industrie, logistică și management.


De-a lungul timpului, Honeywell a scos un punct foarte distinct printre producătorii de top din segmentul auto-ID. Divizia corporativa »Honeywell Sensing & Productivity Solutions« va ofera ca reseller o linie de produse foarte extinsa si de inalta calitate, variind de la scanere handheld la nivel de intrare pentru sisteme de tipar, sisteme de tipar si stationare mobile, terminale portabile si montare pe vehicule la o pozitionare fiabila sisteme de transport internațional de mărfuri.


Portofoliul de produse de la Honeywell este unul dintre cele mai extinse din sectorul AIDC - cu care veți crea soluții pentru retail, management și asistență medicală, precum și pentru industrie, transport și logistică. Produsele inovatoare sunt rotunjite de software-ul și serviciile corespunzătoare, prin care, în calitate de reseller, sunteți capabili să dezvoltați și să realizați proiecte pentru clienții dvs. cu o eficiență tehnică și economică ridicată.


Honeywell este o companie cu activitate internațională cu filiale și instalații de dezvoltare și producție în aproape toate țările din lume. Domeniul de activitate Sensing & Productivity Solutions completează aplicațiile, produsele și soluțiile existente de la Honeywell în domeniul Automatizare și control, în care, împreună cu sistemul de senzori industriali și tehnologia de măsurare, sunt oferite produse profesionale de securitate și automatizare a clădirilor.


Euroimpact  este distribuitor autorizat Honeywell pentru Romania și vă oferă întreaga gamă de produse Honeywell Sensing & Productivity Solutions, în mod normal direct din stoc.