Glancetron

Glancetron oferă 20 de ani de experiență ca producător pe piețele Auto-ID și POS. În ultimii ani, Glancetron a devenit unul dintre cei mai importanți producători de POS din Taiwan. Aceștia au demonstrat un mare succes ca producător OEM pentru branduri foarte cunoscute în domeniul comerțului cu amănuntul, ospitalitate și industrie, printre care unele "simboluri de excelență", care au fost premiate.


Cu propria facilitate de producție din centrul orașului Taipei, Glancetron garantează o dedicare deosebită fiecărui detaliu al unui produs și procesului de fabricare profesională. Acest lucru are ca rezultat o calitate excepțională a producției, o flexibilitate ridicată în satisfacerea cerințelor individuale și, bineînțeles, un raport de preț / performanță de la cea mai mică unitate la cel mai complex sistem. Astfel, clienții lor variază de la micii integratori de software specializați la VAR-uri, la distribuitorii principali din întreaga lume. De la angrosiști ​​la comercianții cu amănuntul, magazinele de specialitate, ospitalitatea sau întreprinderile hoteliere, industria industrială și de producție: de zeci de ani, produsele Glancetron au fost utilizate cu succes în diferite industrii și pentru cele mai diverse domenii de aplicații.


Cu o gamă completă de servicii ușor de utilizat, concepute pentru revânzători și integratori, Glancetron ajută clienții să crească profiturile. O echipă extrem de motivată este întotdeauna disponibilă și pregătită să vă ajute, garantând flexibilitate largă pentru a răspunde la fiecare cerere a clientului. Indiferent dacă este vorba despre o singură livrare de mostră peste noapte sau despre un proiect multinațional complex cu un mare client final, echipa de vânzări și inginerie de vârf calificată are toată experiența de a înțelege și satisface nevoile clienților de astăzi din întreaga lume. În ciuda succesului său mondial, Glancetron este încă în proprietate privată și administrat de fondatorii săi. Ca urmare, atingerea personală și cultura companiei proaspete reprezintă un avantaj atît pentru angajați, cît și pentru partenerii de afaceri.


Cu Glancetron vă oferim produse specializate - clienții pot fi siguri că vor primi întotdeauna echipamente hardware și servicii profesionale pentru a le spori în continuare succesul pe piață.