Getac

Timp de aproape trei decenii, producătorul taiwanez Getac a dezvoltat și produce în mod independent notebook-uri, tablete și computere robuste care sunt protejate împotriva influențelor mediului.


Pe baza calității și tehnologiei superioare a produselor sale, precum și a gamei de produse orientate către clienți, Getac este în prezent al doilea cel mai mare producător robust din lume, cu peste 7.350 de angajați, peste 20 de operatori din întreaga lume și un venit de 633 milioane USD (2016). Proiectele de succes la nivel mondial, cu un număr mare de articole puse în aplicare în cele mai diferite seturi de circumstanțe, confirmă performanța ridicată a acestor dispozitive profesionale. Piețele verticale, de la cele din domeniul apărării și securității, până la siguranța publică, industria, utilitățile, asistența medicală, servicii pe teren, automobile, transport și logistică, în care utilizatorii se bazează pe sisteme informatice fiabile de la Getac.


Getac oferă un standard ridicat de calitate și flexibilitate pentru oportunitățile de integrare, deoarece procesul de proiectare și livrare este pe deplin deținut de Getac. Producătorul își propune propriile tehnologii extinse de dezvoltare tehnologică și finisare. Fiecare etapă de producție, de la dezvoltare până la produsul final, este supusă unui control strict al calității.


Mai mult decât atât, garanțiile standard ale Getac pentru produsele pe deplin rezistente depășesc ceea ce vă puteți aștepta. Bumper-to-Bumper este garanția fără obstacole, susținută de cel mai bun serviciu de logistică Pack & Collect din Europa și reparații rapide și întoarcere de către experții Getac din cadrul companiei. Cu defecțiuni accidentale incluse acum în pachetele de garanție de 3 sau 5 ani, utilizatorii sunt siguri că unitățile lor vor fi înapoi și funcționează fără a vă face griji cu privire la costurile suplimentare sau la prelungirile prelungite, în cazul în care se întâmplă neașteptate.


Veți primi aceste notebook-uri robuste și semi-robuste, precum și tabletele incredibil de robuste direct din stoc la Euro Impact. Sunt disponibile imediat numeroase dispozitive, inclusiv cele obișnuite de mare viteză și ofertele de servicii (care sunt profitabile pentru dvs.).