FARGO

FARGO/HID GLOBAL

În fiecare zi, milioane de oameni din peste 100 de țări folosesc produsele și serviciile noastre pentru a accesa în siguranță locuri fizice și digitale. Peste 2 miliarde de lucruri care trebuie identificate, verificate și urmărite sunt conectate prin tehnologia HID. Lucrăm cu guverne, universități, spitale, instituții financiare și unele dintre cele mai inovatoare companii de pe planetă, ajutându-le să creeze medii fizice și digitale de încredere, astfel încât ei și oamenii care le folosesc să își poată îndeplini potențialul.


La HID Global, suntem pasionați să ajutăm oamenii să folosească o identitate verificată și de încredere pentru a le face mai convenabil și mai sigur să ajungă acolo unde trebuie și să realizeze ceea ce își doresc să facă în viața de zi cu zi.
Oamenii folosesc produse HID pentru a deschide uși, pentru a accesa rețele digitale, pentru a personaliza insigne, pentru a verifica tranzacții, pentru a găsi informații, pentru a urmări activele și pentru a se conecta cu alții, asigurându-se că identitățile lor sunt acceptate fără probleme, oriunde și oricând.


Cu soluțiile de încredere de la HID, oamenii beneficiază de experiențe de verificare a identității fără efort și fără griji — doar cu o atingere, răsucire, etichetare, împingere, glisare sau pur și simplu prin apropierea dispozitivului ales.
Împreună cu partenerii noștri, suntem pionieri în abordări noi, centrate pe oameni, pentru a alimenta identitățile de încredere necesare pentru a naviga cu încredere în lumea fizică și cibernetică, printr-un model integrat de hardware, software și servicii inovatoare.


Locuri


La HID Global, asigurăm locuri de toate tipurile pentru a face viața mai bună pentru ocupanții și vizitatorii lor. Accesul la locuri fizice și digitale sigure este o asigurare vitală pe care o oferim într-o lume din ce în ce mai nesigură și dinamică.
De asemenea, optimizăm locurile cu capabilități de creștere a eficienței și de creștere a productivității. Repunem puterea în mâinile oamenilor pentru a gestiona, măsura și maximiza încrederea pe care o au într-o locație și în ocupanții acesteia – cultivăm mai multă libertate pentru ca oamenii să se miște, să interacționeze și să se simtă în siguranță.


Locurile sunt securizate și optimizate prin gama largă de produse de acces fizic de la HID (carduri inteligente, ID-uri mobile și cititoare), personalizare ID, soluții de gestionare a identității și a accesului, balize, servicii cloud, ID-uri de la guvern la cetățen, soluții încorporate și bazate pe RFID , tehnologii de identificare conectate la IoT.
Lucruri
internetul Lucrurilor
La HID Global, conectăm lucrurile și ușurăm identificarea, verificarea și urmărirea acestora, ceea ce este din ce în ce mai important în această eră a Internetului obiectelor (IoT) în creștere. Nu numai că oamenii folosesc lucruri toată ziua, dar lucrurile (dispozitivele sau mașinile) comunică din ce în ce mai mult cu alte lucruri în mod direct și fără nicio implicare umană.
Produsele inovatoare HID, inclusiv RFID și Bluetooth activ cu consum redus de energie, identifică și asigură faptul că lucrurile – și oamenii și aplicațiile care se bazează pe ele – sunt conectate și comunică între ele.
Explorăm noi modalități de a adăuga capacități digitale la o listă practic nelimitată de lucruri - de la obiecte din linia de asamblare și roboți de producție la haine, stingătoare de incendiu, echipamente de spălătorie industrială, postere și chiar veste de salvare - și oferim încredere și liniște sufletească pentru afaceri care se bazează pe noi.
Cu sediul central în Austin, Texas, HID Global are peste 3.000 de angajați în întreaga lume și operează birouri internaționale care sprijină peste 100 de țări. HID Global® este un brand ASSA ABLOY Group.