Evolis

Evolis dezvoltă, produce și comercializează o gamă completă de imprimante de carduri pentru carduri personalizate din plastic. Aceasta include opțiuni de personalizare pentru grafică, codare și transmisie magnetică și electronică (carduri de tip contact sau fără chip, care utilizează și tehnologia RFID) pentru toate tipurile de carduri: ecusoane, cărți de student, cărți bancare etc. servicii de identificare a persoanelor și bunurilor: software pentru personalizarea cardurilor, o gamă completă de accesorii și consumabile, precum și plăcuțe de semnătură și servicii de asistență.


Bazat în Angers (Franța), cu filiale în Miami și Boston (Statele Unite), Mumbai (India), Singapore și Shanghai (China), Lisabona, Paris și Lyon (Franța), Evolis este listat la bursă și a câștigat vânzări de cca. 77 milioane de euro în 2016. Compania are peste 350 de angajați și este reprezentată în 140 de țări din întreaga lume.


Cu ajutorul soluțiilor de imprimare Evolis, clienții dvs. creează carduri de plastic personalizate complet, codificate cu dungi magnetice sau cipuri (după cum este necesar) și securizate prin laminare, pentru a sprijini aplicații multiple. În funcție de model, clienții dvs. imprimă descentralizat pe loc și exact când sunt necesare cardurile - sau centralizate înainte de timp. În orice caz, rezultatele tipăririi sunt întotdeauna foarte profesioniste.


Este ușor să creați și să personalizați cardurile cu ajutorul software-ului cardPresso. Acesta oferă utilizatorilor zeci de șabloane de carduri, precum și diverse opțiuni de codare. Codurile de bare, grafice, fotografii sau texte sunt plasate rapid și ușor de formatat. Câmpurile de baze speciale oferă o integrare simplă și simplă a conținutului bazei de date dinamice.


Cu Evolis primiți un set complet de produse pentru tipărirea și reprocesarea cardurilor din plastic. De la o mică imprimantă de birou până la un automat pentru serii industriale mari, veți găsi mașina potrivită pentru fiecare sarcină. Este de la sine înțeles că oferim și consumabile armonizate optim, cum ar fi panglici de culoare, cărți goale, carduri cu cip sau encodere RFID.