Epson

Utilizând imprimantele Epson POS, evitați problemele de la punctul de vânzare și supărăți clienții. Niciun alt producător nu are o înțelegere aprofundată similară a imprimantelor de recepție, niciun altul nu are o cotă de piață la nivel mondial aproape la fel de mare.


Euro Impact este un partener Epson oficial de lungă durată și astăzi este cel mai mare distribuitor în Europa de limbă germană. Avem 2000 de imprimante POS de cele mai diverse tipuri gata din stoc. Chiar și imprimantele rare și tipurile de conexiuni vă vor fi livrate a doua zi. Este de la sine înțeles că primiți de la noi piese de schimb originale și accesorii adecvate, precum și consumabile, de ex. chituri de livrare, panglici de culoare sau cabluri recomandate de Epson.


Mărimea dvs. este avantajul dvs. de cumpărare, deoarece datorită cantităților noastre de cumpărare uriașe, suntem întotdeauna capabili să oferim imprimante Epson POS la cele mai bune prețuri, indiferent dacă comandați doar o singură, o sută sau o mie de unități. În plus, Epson vă oferă o selecție unică: gama de imprimante POS livrate se extinde de la imprimante concepute pentru aplicații simple, până la echipamente de înaltă performanță pentru comerțul en-gros, cum ar fi imprimantele termice POS cu două culori sau imprimantele speciale mobile. Portofoliul nostru conține dispozitive pentru zonele clasice de vânzări staționare precum și pentru punctul de vânzare mobil modern.


Epson vă oferă liniștea unei întreprinderi mari de prestigiu: există un motiv care, statistic, fiecare a doua chitanță tipărită în lume este tipărită pe o imprimantă Epson. Competența tehnică a producătorului japonez, asociată cu fiabilitate fără compromis, se reflectă în fiecare detaliu al imprimantelor POS. Acest fapt este confirmat de nivelurile impresionant de scădere a eșecului în timpul testelor de laborator pe termen lung, precum și de mulți ani de experiență practică, reală.


Apropo: cea mai nouă generație de imprimante are mai multe interfețe și reprezintă astfel o investiție rezistentă la viitor. În plus, majoritatea dispozitivelor pot fi adaptate la nevoile viitoare prin schimbul de interfețe, ceea ce mărește din nou securitatea investițiilor pentru dvs. și clienții dvs.