Elo Touch Solutions

Elo Touch Solutions este unul dintre liderii pieței mondiale în domeniul tehnologiei touch și dezvoltă, produce și distribuie o gamă largă de touchscreen-uri și touchmonitoare. În calitate de distribuitor oficial, Euro Impact oferă o mare varietate de soluții touchscreen și touchcomputers multifuncționale pentru aplicații POS exigente.


Cu mai mult de 40 de ani în urmă, fondatorii soluțiilor Elo Touch Solutions au dezvoltat tehnologia touch. De atunci, clienții au recompensat cu loialitate caracteristicile tehnologice extraordinare și confortul operațional al ecranelor Elo touchscreens. Elo oferă o gamă foarte largă de tehnologii tactile diferite pentru touchmonitoare și proiectează cu atenție fiecare produs pentru cerințele exigente ale diferitelor aplicații.


Cu un spectru larg de soluții touch și suport consistent pentru clienți, sistemele Elo sunt implementate cu succes în diverse domenii. Indiferent unde - comerțul cu amănuntul, industria, cercetarea și tehnologia medicală, hotelurile și restaurantele, jocurile sau altele - Elo Touch Solutions este cea mai bună alegere pentru revânzători care caută un partener de soluții touchscreen pe termen lung.


Monitoarele Elo touch vin în dimensiuni de 17,8 cm (7 ") până la 176,6 cm (69,5"), în factori de formă diferită, tehnologii touchscreen și conectivitate pentru a se potrivi cu cerințele practic ale oricărei aplicații. Opțiunile periferice extinse pentru soluțiile desktop multifuncționale, în special versiunile durabile pentru utilizare în zone industriale și versiunile special certificate pentru uz medical vă oferă o gamă largă de soluții diferite. Prin monitoarele cu un PC integrat de la Elo Touch Solutions, sunteți capabil să reacționați în mod flexibil la cele mai diverse cerințe ale clienților dvs.


Sute de mii de clienți din întreaga lume au ales soluțiile Elo Touch - milioane de sisteme Elo touchscreen sunt deja instalate! Pentru a vă ajuta să satisfaceți nevoile clienților oricând, avem aproape toată gama de produse Elo disponibile din stoc la scurt timp.