Dymo

Dymo


Despre noiVă mulțumim că ați alocat câteva minute pentru a afla mai multe despre cine suntem și ce facem.
DYMO devine rapid liderul mondial în furnizarea de soluții inovatoare care îi ajută pe oameni să-și îndeplinească sarcinile mai ușor. La DYMO, suntem cu totul despre eficiență, fie că aveți nevoie să vă organizați bucătăria, fie dacă aveți nevoie să trimiteți prin poștă sute de scrisori, avem o soluție pentru dvs.!


DYMO oferă o gamă completă de produse pentru birou, depozit, șantier, casă și chiar sala de clasă. De la simple embosoare, aparate manuale de etichetare și produse desktop până la portabile industriale, produse conectate la computer și software de ultimă oră și servicii online, DYMO este aici pentru a vă simplifica sarcinile, ajutându-vă în același timp să arătați mai profesionist.


De la începuturile noastre inițiale în 1958 ca o companie de ștanțare cu sediul în California, DYMO a devenit o companie cu acoperire globală. Am fost achiziționați de Newell Brands, o companie Fortune 100, în 2005 și, de atunci, ne-am extins liniile de produse pentru a include software de gestionare a contactelor și soluții de scanare a cărților de vizită, cântare de corespondență și expediere și poștă online. În următorii ani, intenționăm să continuăm această expansiune în alte domenii în care vedem posibilitatea de a ușura munca oamenilor prin soluții tehnologice inovatoare.