DATALOGIC

    Datalogic este cel mai mare producător european de dispozitive de scanare coduri de bare, terminale mobile, sisteme RFID și senzori pentru automatizarea industrială. Compania se distinge prin soluții inovatoare pentru industria prelucrătoare, transport, comerț și logistică.

 

    Romano Volta a fondat compania în 1972 și a început producția de senzori fotoelectrici pentru automatizare. Când tehnologia codurilor de bare a apărut la sfârșitul anilor '70, Datalogic a fost printre primele care și-au văzut potențialul. Compania a început să dezvolte dispozitive de scanare pentru coduri de bare și, în cele din urmă, a devenit producătorul premier pentru hardware-ul de colectare a datelor în Europa. Excelența manoperă și design-ul de produse remarcabile au convins clienții în industrie, producție și comerț.

 

    În prezent, Datalogic, cu sediul în Bologna, Italia, are peste 2 000 de angajați în peste 30 de țări. Datalogic a fost cotat pe piața bursieră italiană din 2001 și a atins cifra de afaceri de 379 de miliarde de euro în 2008.

 

Premiată cu peste 850 de brevete, Datalogic investește continuu în cercetare și dezvoltare. Peste 300 de ingineri lucrează la noi tehnologii și produse în centrele de cercetare.

 

Cu filiale în peste 30 de țări și peste 1.000 de parteneri din întreaga lume, Datalogic are operațiuni internaționale și își livrează produsele companiilor de frunte din toate sectoarele.


În mod clar, un avantaj îl reprezintă gama largă de echipamente de scanare a Datalogic. De la cititoarele simple touch pentru comerțul cu amănuntul prin scanere extrem de robuste de înaltă performanță pentru aplicații logistice și industriale la terminale WLAN portabile și robuste care rulează Windows CE: atunci când vine vorba de identificarea automată, veți găsi o soluție profesională pentru fiecare aplicație din cadrul Datalogic gamă de produse. Terminalele robuste ale vehiculelor vă oferă o gamă largă de aplicații în logistică și transport maritim.

 

Pentru a vă permite să reacționați în mod corespunzător la dorințele clienților și la cerințele specifice, avem în stoc aproape toate versiunile de dispozitive pentru livrare rapidă.