Colormetrics

Un POS trebuie să fie funcțional - acest punct de vedere se găsește practic peste tot. Producătorul de mărci Colormetrics însă susține o schimbare în perspectivă: firește, hardware-ul fiabil este cheia succesului pe termen lung a proiectelor POS în retail și ospitalitate, dar aspectul POS joacă un rol la fel de important.


Calitate și configurație individuală: Colormetrics este specializată pe sistemele POS care primesc scoruri de top în ambele categorii. La urma urmei, cei care nu numai că doresc să-i convingă pe clienți, ci mai degrabă să-i trezească, trebuie să întrunească, de asemenea, cerințele performanței pe termen lung și aspectul vizual excelent. Sistemele POS de la Colormetrics combină tehnologia cu designul și asigură distribuitorilor și clienților încântători.


Pentru mulți clienți, POS-ul este o caracteristică importantă a propriului magazin de tip boutique, bar sau restaurant, deoarece este adesea primul lucru pe care cumpărătorii și vizitatorii îl observă. Astfel, Colormetrics nu oferă decât monotonie din plastic gri, ci surprize cu sisteme POS care captează privirea clientului, în timp ce în același timp stăpânește toate provocările la cel mai înalt nivel.


Oricine vrea mai mult decât media, alege deci Colormetrics. Sistemele POS ale producătorului de mărci pot fi potrivite cu culorile, extinse cu o multitudine de opțiuni accesorii și completate cu logo-uri proprii, dacă este necesar. Rezultatul: un punct de vânzare la fel de unic ca și oamenii care lucrează și cumpără cu el.


Colormetrics demonstrează cât de importantă - și merită - este schimbarea perspectivelor, nu numai cu portofoliul său, ci și cu o campanie de marketing inovatoare și plină de umor. Vă invită să vă schimbați perspectiva asupra vieții de zi cu zi - care se depășește brusc și devine ceva complet nou.


Sistemele inovatoare Colormetrics POS sunt disponibile exclusiv la Euro Impact, direct din stoc, împreună cu servicii premium simple și suport tehnic.