Citizen

Compania japoneză Citizen a fost lider de ani de zile în dezvoltarea și fabricarea produselor micro-mecanice și microelectronice. Împreună cu mașinile-unelte de producție, mașinile de birou și dispozitivele CNC, sectorul de afaceri pentru produse profesionale cuprinde, de asemenea, în principal serii de imprimante diferite. Ca distribuitor oficial pentru etichetă, POS și imprimante mobile de la Citizen,Euro Impact vă oferă dispozitive inovatoare și cu prețuri agresive, cu multe caracteristici unice pentru utilizatorii exigenți.


Timp de decenii, imprimantele POS de la Citizen au fost bine cunoscute și plăcute pe piață. Peste 40 de ani de experiență se strecoară în seria de imprimante, care vă va impresiona ca reseller în segmentul dvs. de piață cu inovații reale și caracteristici excepționale imprimante protejate special pentru mediul industrial și gastronomic, imprimante POS extrem de rapide și robuste sau imprimante pentru încasări deosebit de largi cu densitate mare de informații sunt câteva dintre produsele unice ale Citizen.


Cetățenii joacă, de asemenea, un rol semnificativ în producerea și dezvoltarea de imprimante pentru etichete, folii, bilete și materiale similare. Imprimantele imprimante și-au făcut amprenta în imprimantele desktop de economisire a spațiului pentru etichete de transport sau de producție, până la imprimante de înaltă performanță pentru aplicații extrem de exigente din industrie și logistică.


Sistemele profesionale de imprimare suportă cele mai diverse procese din industrie, logistică și comerț. Downtimes sau întârzierile cauzate de funcționarea defectuoasă sau eroarea operatorului ar putea fi catastrofale pentru aplicații cum ar fi check-in la aeroport, logistică just-in-time sau stații de casier de înaltă frecvență în comerțul cu amănuntul. Odată cu fiabilitatea extrem de ridicată, imprimantele Citizen oferă clienților lor o utilizare exemplară de utilizare și o manipulare deosebit de sofisticată.


Cu vânzări combinate de aproximativ 2,7 miliarde de euro, Citizen este un partener puternic, cu procese optime de dezvoltare, producție și servicii. În calitate de distribuitor oficial, Euro Impact vă oferă nu numai produse de zi și de primă mână, dar și piese de schimb și reparații rapide ale Citizen POS, etichetelor și imprimantelor mobile.