Casio

Prelucrarea datelor mobile de la CASIO

CASIO oferă soluții hardware inovatoare pentru prelucrarea datelor mobile, adaptate nevoilor condițiilor moderne de lucru. Fiabil, durabil și ușor de utilizat: pentru o funcționare lină și eficientă.

Inovația tehnică ca răspuns la provocările tuturor sectoarelor industriale

Soluții de înaltă calitate și dezvoltări inovatoare de produse - CASIO este de multă vreme un nume de încredere pe piața colecției de date mobile. Pentru a putea dezvolta produse promițătoare, este important să cunoaștem nevoile sectoarelor industriale. CASIO utilizează sinergii eficiente produse de o cooperare strânsă între departamentul de dezvoltare pentru produse de informare mobilă și specialiști în cercetare și dezvoltare din alte domenii de activitate. Experiența vastă de la toți acești parteneri competenți este singura modalitate prin care pot fi create soluții durabile: hardware-ul de ultimă generație și inovațiile tehnice care ajută compania dvs. să avanseze.

 

Soluții personalizate pentru fiecare domeniu de aplicare

Colectarea de date mobile este un factor important în îmbunătățirea proceselor de lucru. Comunicarea internă a companiei este, de asemenea, mai rapidă și mai ușoară - informațiile importante pot fi trimise și procesate în câteva secunde. Sistemul CASIO pentru colectarea de date mobile reprezintă o fiabilitate completă și o durată lungă de viață. Dispozitivele își dovedesc valoarea în fiecare zi în situații de lucru complexe. CASIO se angajează să optimizeze în permanență procesele de lucru cu soluții individuale și astfel să continue să crească productivitatea companiilor.

Hardware-ul perfect pentru toate domeniile de aplicare

Mai multe venituri, costuri mai mici, reducerea semnificativă a volumului de muncă - soluțiile CASIO se potrivesc perfect cerințelor diferitelor industrii. Acesta este singurul mod în care datele pot fi evaluate în mod eficient și prelucrate cât mai repede posibil. Exemple specifice de aplicații din domeniile transportului și logisticii, sistemele de facturare și de plată mobilă, depozitarea și stocurile, comerțul cu amănuntul, asistența medicală, precum și întreținerea și serviciul sunt dovada faptului că aceasta funcționează.

 

Transport și logistică

Presiunea temporală este practic omniprezentă: într-un sector al industriei care se bazează pe livrarea rapidă și fiabilă a bunurilor, mobilitatea și comunicarea în timp real este mai importantă ca niciodată. Aceasta este o provocare pentru dispozitivele MDC utilizate în aceste condiții, care trebuie să se adapteze diferitelor condiții de lucru dintr-o mare varietate de companii diferite. Adăugați la aceasta faptul că condițiile exterioare nu sunt întotdeauna optime; de exemplu, un dispozitiv poate cădea de pe un camion sau poate fi supus unor condiții meteorologice nefavorabile. De asemenea, trebuie să se garanteze funcționarea fiabilă în aceste cazuri. Robustețea este una dintre cele mai mari avantaje ale dispozitivelor CASIO MDC, care sunt ținute în mare atenție de mulți clienți, în special în operațiunile de teren din sectorul logistic și al transportului.

 

Sistemul de vânzare de bilete și de plată mobilă

O mulțime mare și o stare de entuziasm. Procesele netede sunt necesare oricând și oriunde oamenii trebuie să fie transportați la timp în conformitate cu un orar, unde biletele pentru evenimente trebuie vândute sau unde mărfurile trebuie livrate cuiva. Dar acest lucru este adesea atunci când angajații se confruntă cu anumite provocări: de exemplu, ce ar trebui să facă șoferul de autobuz dacă cineva nu are bani cu ei? În astfel de cazuri, este minunat să fim capabili să ne bazăm pe dispozitivele de colectare a datelor mobile CASIO optimizate pentru cerințele specifice. Chiar dacă situațiile de lucru de zi cu zi se dovedesc deseori diferite decât se așteptau, ele funcționează fiabil și fără defecte.

 

Depozitarea și stocurile

Dacă clientul primește bunurile într-o manieră satisfăcătoare, ele nu sunt conștiente de procesele de lucru perfect coordonate care sunt implicate în realizarea acestui lucru. Depozitele companiei sunt adesea caracterizate de agitație: se efectuează inventare, se înregistrează nivelurile de stocuri, se înregistrează bunurile de intrare și de ieșire, precum și intrarea și ieșirea din producție. Asigurarea faptului că totul de la comandă de achiziție până la livrare funcționează fără probleme necesită sisteme fiabile de gestionare a depozitului și identificarea eficientă a defecțiunilor. CASIO oferă exact aceste produse, astfel încât fiecare mișcare de stoc poate fi înregistrată de scaner, verificată simultan și, în cele din urmă, procesele logistice de afaceri pot fi de asemenea îmbunătățite. Aceasta înseamnă că, la sfârșitul procesului, cât mai mulți clienți mulțumiți pot fi mulțumiți de livrarea lor impecabilă.

Vanzare cu amănuntul

Rafturile sunt pline, vânzările sunt în desfășurare și clientul este mulțumit - exact ceea ce vor dealerii. Întotdeauna ținând un ochi pe POS, în timp ce reacționăm rapid la orice schimbare, este totuși o provocare semnificativă pentru companii. CASIO a preluat această provocare. Soluțiile inteligente pentru colectarea de date mobile pot îmbunătăți gestionarea bunurilor în comerțul cu amănuntul și pot facilita procesul de comandare. Angajații în vânzări apreciază în special ergonomia dispozitivelor CASIO și ușurința în utilizare. Lucrarea este finalizată mai repede, iar datele înregistrate sunt întotdeauna actualizate. Acest lucru nu numai că reduce timpul de procesare redus, ci și asigură faptul că produsul ajunge mai repede la utilizatorul final.

 

 

 

Servicii pentru sanatate

Doar câteva clicuri, iar asistenta știe totul despre descoperiri, când medicamentul a fost dat ultima dată și rezultatele laboratorului. Puține industrii au aceeași responsabilitate ca și serviciile de asistență medicală. Acest lucru face cu atât mai liniștitor dacă datele și informațiile foarte sensibile referitoare la bunăstarea oamenilor pot fi înregistrate și recuperate rapid. Hardware-ul pentru colectarea de date mobile de la CASIO oferă medicilor și personalului medical un acces direct la cele mai importante date ale pacientului. Dispozitivele optimizează procesul de procesare în spital și chiar facilitează complet noi procese - de la gestionarea optimizată a medicamentelor până la reducerea volumului de muncă administrativ și simplificarea comenzilor alimentare personalizate.

 

Întreținere și service

Fie pentru comunicarea online pentru patrulele din serviciul de securitate, pentru logarea deșeurilor în centrul de reciclare sau pentru optimizarea lucrărilor de întreținere pe vehiculele feroviare - soluțiile mobile de colectare a datelor de la CASIO au întotdeauna degetul pe puls și sunt întotdeauna extrem de versatile. De asemenea, facilitează documentarea în ceea ce privește întreținerea și service-ul. Acestea accelerează sincronizarea datelor cu eforturi mult mai mici și sporesc eficiența resurselor umane. Pentru angajați și clienți, utilizarea dispozitivelor MDC inovatoare de la CASIO înseamnă cea mai bună transparență posibilă și un nivel ridicat de control al costurilor. Pe termen lung, procesele de lucru pot fi optimizate, astfel încât productivitatea companiilor să fie semnificativă.