CANON

Filosofia Kyosei adoptată de Canon

Kyosei filosofia societății și se află în corporațiile noastre Canon, afaceri și activități de sponsorizare. Kyosei este un cuvânt japonez care înseamnă a trăi și a munci împreună pentru binele comun – un principiu care este îmbrățișat de către toți angajații Canon. Modelează misiunea și valorile noastre, modul în care ne tratăm oamenii și în care ne desfășurăm activitatea.Dincolo de activități în cadrul companiilor, Kyi influențează modul în care nu desfășoară activități în comunitățile și organizațiile din întreaga lume. Considerăm că a fi un bun cetățean corporativist este un atribut extrem de important și suntem atenți la impactul activităților noastre asupra clienților, angajaților, partenerilor de afaceri și asupra lumii din jurul nostru.


Despre Canon

Despre CanonAflați mai multe despre Canon ca și companie globală, despre Canon în Europa și despre companiile din Grupul Canon.


DurabilitateAflați mai multe despre strategia Canon privind durabilitatea în EMEA și despre obiectivele de îmbunătățire vizate. Și despre cum dezvoltăm puterea pozitivă a tehnologiilor și serviciilor de imagistică.


Durabilitate

Conformarea legală

Juridic și conformitateCitiți despre declarațiile, pozițiile și îndrumările noastre cu privire la conformitate și aspectele juridice.


SponsorizăriAflați mai multe despre sponsorizările noastre, care se adresează unui joc largi de activități sociale, culturale și sportive.