Brother

Brother

Despre Bother

Vă ajutăm să vă îndepliniți ambițiile.
Compania Brother, fondată în Nagoya, Japonia, este o companie multinațională cu birouri și unități de producție răspândite în întreaga lume, și cu o istorie de peste 100 de ani.

Brother de partea ta

Alături de dvs. la fiecare pas
De la gama de imprimante, scanere, imprimante de etichetă, și până la sistemele de conferință web și alte soluții pentru afaceri pentru a vă ajuta să optimizați lucrul, Brother aspiră mereu să ofere clienților sau experiența mai bogată.

Și pe o viață peste 100 de ani, am construit mereu căi marcate de inovație: prima imprimantă matriceală de vite în 1971, cea mai subțire imprimată mobilă în 2004, și mai recent - primul scanner de birou cu conectare wireless integrată.


Istoria noastră

Înființată în Nagoya, Japonia, acum mai mult de 100 de ani, Brother a deschis primul birou din Europa în 1958 în Irlanda. Acest lucru s-a întâmplat într-un moment în care fabricam sau gamă largă de produse, de la mașini de scris la motociclete!

În 1968, am preluat fabrica Jones Sewing Machine pentru a face în Manchester noul birou central pentru Europa. Și până în ziua de astăzi fabricăm mașinile de cusut care ne-au făcut faimoși, cât și o gamă de tehnologii inovative și soluții pentru afaceri.