BIXOLON

BIXOLONO soluție mai bună pentru afacerea dvs.™

BIXOLON este un producător global de imprimante POS, etichete, mobile și imprimante portabile avansate, oferind atât tehnologii de imprimare interesante, cât și inovatoare pentru unele dintre cele mai mari nume din retail, ospitalitate, asistență medicală, transport și logistică și guvern în ultimii 20 de ani.


Dispozitivele noastre premiate stabilesc noi standarde în tehnologia de imprimare datorită vitezei și fiabilității lor. Permitând companiilor să-și îmbunătățească productivitatea datorită caracteristicilor extinse cu valoare adăugată și asistenței tehnice ale imprimantei noastre.


Suportă cea mai recentă tehnologie de conectivitate, inclusiv USB, Wi-Fi, Bluetooth, Ethernet, Serial și Paralel. Dispozitivele noastre sunt pe deplin compatibile cu limbaje de programare și platforme software lider pe piață.


Alegeți din categoriile de mai sus pentru a parcurge gama noastră de imprimante desktop și portabile pentru a vă auto-selecta imprimanta perfectă sau contactați echipa noastră pentru a discuta despre cerințele dvs. de imprimare


Lider global pe piața imprimantelor


Pionierat


Sprijinit de o echipă internă de cercetare și dezvoltare, BIXOLON se angajează să depășească limitele tehnologiei de imprimare, oferind soluții hardware și software de tipărire de ultimă generație pentru a se potrivi oricărui buget.


Calitate

Recunoscut în întreaga industrie pentru calitatea înaltă a manoperei și fiabilitatea produsului, BIXOLON este mândru să proiecteze, să dezvolte și să producă întreaga sa gamă de produse pentru a menține standarde superioare.


Satisfacţie


Angajat să sprijine clienții noștri la fiecare pas, BIXOLON oferă sfaturi și asistență personalizate, de la integrare, la întreținere și nu numai, pe întregul său dispozitiv mobil,