AVERY DENNISON

Despre noi


Avery Dennison (NYSE: AVY) este o companie globală de știință a materialelor specializată în proiectarea și fabricarea unei game largi de materiale funcționale și de etichetare.
Produsele companiei, care sunt utilizate în aproape fiecare industrie majoră, includ materiale sensibile la presiune pentru etichete și aplicații grafice; benzi și alte soluții de lipire pentru aplicații industriale, medicale și de vânzare cu amănuntul; Etichete, etichete și ornamente pentru îmbrăcăminte; și soluții de identificare prin radiofrecvență (RFID) care deservesc articole de îmbrăcăminte cu amănuntul și alte piețe. Cu sediul central în Glendale, California, compania a angajat peste 32.000 de angajați în peste 50 de țări în 2020. Vânzările raportate în 2020 au fost de 7,0 miliarde USD.

Durabilitate


În compania noastră și în întreaga lume, angajații, furnizorii și clienții noștri găsesc noi modalități de a fi o forță spre bine. Schimbarea de durată necesită angajament și contribuție din partea tuturor. Pe măsură ce lucrăm spre obiectivele noastre de sustenabilitate pentru 2025, gândim mai mare și ajungem mai sus, aplicând spiritul nostru de colaborare, pasiunea pentru inovare și expertiza tehnică pentru a ne transforma operațiunile, produsele, industria și, în cele din urmă, lumea noastră.
AFLAȚI MAI MULTE

Fundația Avery Dennison și responsabilitatea socială corporativă


Avery Dennison Foundation promovează cauzele educației, sustenabilității și împuternicirii femeilor în comunitățile în care trăiesc și lucrează angajații Avery Dennison și încurajează implicarea angajaților cu un spirit de invenție și inovație, îmbunătățind calitatea vieții pentru oamenii din comunitățile lor.

Avery Dennison a

ngajați voluntari
Conducere
Echipa de conducere a companiei Avery Dennison este formată din profesioniști distinși și talentați, care aduc o experiență substanțială și expertiză din lumea reală pentru realizarea viziunii companiei noastre.

Istoria companiei


Stan Avery


Istoria noastra
Povestea lui Avery Dennison începe în 1935, cu doar câteva piese de schimb, o idee foarte strălucitoare și un împrumut de 100 de dolari. Ray Stanton („Stan”) Avery, un funcționar din Los Angeles, a inventat o modalitate mai inteligentă prin care magazinele de a-și stabili prețul produselor, apoi a devenit pionier în industria etichetării. Cu câteva materiale simple - folosite în principal piese de mașină și un ferăstrău cu sabie - Stan a creat și brevetat prima mașină de etichetat autoadeziv, tăiată cu matriță. Geniul său practic avea să obțină în cele din urmă optsprezece brevete și să stabilească Avery Adhesives drept compania care ar putea transforma modul în care mărcile și companiile furnizează informații.

Cariere
Lucrul pentru Avery Dennison poate face o diferență semnificativă pentru viitorul tău. Aici, vă puteți dezvolta cariera cu o companie care are inovație în ADN și care ajută la crearea unei lumi mai sustenabile. Veți avea în spate puterea unui lider de piață global, pe măsură ce veți avea un impact într-o cultură deschisă, colaborativă, în care diversitatea de gândire este încurajată și respectată.