Argox

1996 este anul stabilit de Argox. Imediat a început R & D pentru imprimantele de coduri de bare și a intrat pe piață. Scopul companiei Argox este de a dezvolta cea mai bună tehnologie și de a satisface cerințele standardelor internaționale.

În ianuarie 2012, Argox Information Co., Ltd. a devenit o filială a SATO Japan cu scopul de a deveni una dintre mărcile de top din lume.

Mândria ARGOXtake cu numeroasele sale realizări în rezultatele cercetării și dezvoltării care includ "True Speed", "Sub-secvența de gestionare a memoriei", tehnologia de control a imprimării "Super Historical Control", "Platformă multi-lingvistică" Modul de imprimare " tehnologie, câștigând premii precum "ID EXPO TOP TEN", "PRODUSUL BINE DESIGN 1998", "SIMBOL DE EXCELENȚĂ CÂȘTIGĂ"

În aspectul marketingului, Argox și-a creat propria marcă de afaceri, împingând limitele sale. Devenind una dintre puținele branduri taiwaneze cunoscute pe plan mondial. Argox vinde acum în peste 70 de țări. Chiar câștigând cea mai mare cotă de piață în unele țări

În ultimii ani, prezența companiei Argox în China continentală a crescut rapid, obligând compania Argox să înființeze o sucursală în Shanghai și mai târziu în alte părți ale Chinei, cu scopul de a domina piața din continent.

Din 1998, volumul vânzărilor de imprimante de coduri de bare a crescut de mai multe ori în decursul anilor, din cauza depășirii în mod continuu a așteptărilor clienților, care au devenit cheia creșterii cotei de piață. Aceasta, la rândul său, ia determinat pe Argox să își extindă producția de mai multe ori. La sfarsitul anului 2000, compania Argox a trecut de certificarea calitatii ISO9001 si de certificarea ISO 14001 in noiembrie 2014. Dedicarea companiei Argox in industria AIDC arata planul pe termen lung cu investitia continua in dezvoltarea celor mai bune tehnologii.

Mediul de lucru umanizat, plin de echipa caldă de tineret, întotdeauna provocată de legislația proprie ca tehnologie, este de a crea un alt model industrial.