APG

NU CONSTRUIM DOAR SERTARE DE NUMERAR, CREAM SOLUȚII


Servind mii de clienți din întreaga lume, APG oferă soluții de gestionare a numerarului într-o gamă largă de industrii și verticale globale. Fie că este vorba despre sertare de numerar pentru aplicații generale, soluții proiectate la comandă, dispozitive de protecție pentru strănut pentru retail și medical sau soluția de gestionare a numerarului SMARTtill®, produsele și marca noastră se diferențiază prin capacitatea noastră de a furniza tehnologii inovatoare care sporesc eficiența și securitatea la nivel global la punctul de vânzare. .
SOLUȚII DE MANAGEMENT CASH


Descoperiți soluții revoluționare de gestionare a numerarului care le permit comercianților cu amănuntul să elimine pierderile de numerar, să reducă costul gestionării laborioase a numerarului și să îmbunătățească serviciile și experiența clienților din magazin.
SOLUȚII PERSONALIZATE + PERSONALIZATE


De la securitate îmbunătățită a datelor cu algoritmi de criptare avansați, interfețe și culori personalizate, la diverse configurații de inserare și sertare de numerar special adaptate pentru a se potrivi modelelor unice POS, vă putem ajuta cu nevoile dvs. de sertar de numerar.
SOLUȚII DE MOBILITATE + INTERFATA


Conectați un sertar de numerar la sistemul dvs. POS așa cum doriți. De la soluții mobile (Bluetooth și fără fir) până la conexiuni de interfață USB, seriale și Ethernet pe bază de imprimantă, avem soluția cu fir sau fără fir pentru tine.
POS SERARE CASĂ DE CASĂ


Combinați securitatea, durabilitatea și fiabilitatea în tranzacții fără întreruperi la POS. Indiferent de mediul de vânzare cu amănuntul, portofoliul nostru de lider de sertare de numerar de înaltă performanță asigură calitate pentru toate peisajele punctelor de vânzare.
RETAIL + PROTECȚI MEDICALĂ DE BLUT


Retail Guardiant™ Countertop Shield este un dispozitiv de protecție împotriva strănutului din plexiglas, construit pentru a ajuta la reducerea răspândirii germenilor contagioși, în aer, răspândiți în mod obișnuit prin tuse sau strănut. Creați un scut de protecție în orice loc de comerț care necesită interacțiune directă între...