ANKER

Producătorul ANKER reprezintă peste 100 de ani de calitate, ergonomie, funcționalitate și securitate. De la înființarea sa în 1876, compania stabilită din Bielefeld și-a făcut un nume pentru produse de înaltă calitate "Made in Germany". După mai multe preluări, cel mai recent de către gigantul software Oracle, ANKER este din nou în proprietate privată din 2015 și este un producător autonom de componente pentru punctul de vânzare. Printre alte lucruri, ANKER este considerat inventatorul casetei de bani flip-top cu inserție standard de numerar. Portofoliul lor include sertare de bani de înaltă calitate, casete de numerar, afișe ale clienților și așa-numitele "Flexi-Stands", paranteze pentru terminale de plată, imprimante, tablete și multe altele.


Sertarele de bani ANKER combină calitatea tradițională cu aspectul modern într-o manieră foarte convingătoare. Designul bine gândit, împreună cu accentul pe înaltă calitate, sunt bine cunoscute și foarte apreciate pe piață și au fost de zeci de ani. Datorită contactului direct cu numeroși clienți mari, ANKER cunoaște, de asemenea, pulsul pieței, ca și alți producători. ANKER se angajează în dialog deschis cu comercianții cu amănuntul și, prin urmare, cunoaște cerințele exacte pe care le au utilizatorii. Rezultatele sunt dispozitive care au fost adaptate de-a lungul anilor tocmai la cerințele utilizatorilor sofisticați și profesioniști. Multe companii mari de comerț cu amănuntul au folosit cu succes componentele ANKER la checkout de ani de zile.


Aproximativ 70 de angajați ai sediului central al ANKER își acordă o mare importanță calității deosebite a produselor. Acest lucru este deosebit de clar în timpul procesului global de control al calității: astfel, caseta de bani de la ANKER, de exemplu, a confirmat 4,2 milioane de cicluri de deschidere în timpul unui test de oboseală. În timpul controalelor de control efectuate personal, fiecare produs revizuit primește un sigiliu individual de testare. Gradul ridicat de flexibilitate în timpul producției asigură, de asemenea, primirea atât a unor cantități mari de proiect, cât și a pieselor produse individual, în termen de o jumătate de săptămână la Euro Impact.


Toate accesoriile, cum ar fi inserții, capace sau încuietori, se potrivesc optim unul cu celălalt, pentru o impresie globală bine rotunjită. La Euro Impact, veți primi toate produsele și accesoriile dintr-o singură sursă.