Addimat

Producătorul elvețian Addimat produce soluții speciale pentru întreprinderile de restaurante și catering. Produsele Addimat oferă soluții profesionale pentru toate aplicațiile de catering - de la identificarea fără contact a chelnerilor la sistemele de porționare și la sistemele de servire controlate electronic.Euro Impact oferă sisteme electronice de blocare a chelnerilor și tehnologie de identificare de la Addimat ca distribuitor oficial.


Succesul auto-tehnologiei Chelnerilor de la Addimat este rezultatul multor ani de dezvoltare a produsului, care se bazează, de asemenea, pe o evaluare consecventă a experiențelor utilizatorilor. Această tehnologie avansată se potrivește perfect cu diferitele provocări cu care trebuie să se confrunte utilizatorii, oferindu-vă posibilitatea de a servi soluții personalizate de sistem acolo unde acestea sunt necesare cel mai mult.


Nu numai motivele legale impun proprietarilor de restaurante și discoteci să se asigure că oaspeții primesc de fapt ceea ce au comandat și sunt taxați corect. Suplimentele de servire și identificare oferă restaurantelor o imagine mai bună a servirilor și comenzilor diferitelor chelneri.


Cititoarele noastre cheie Addimat sunt extrem de compacte și ușor de utilizat. Acestea garantează identificarea imediată a utilizatorilor, care este complet fiabilă și ușor de utilizat. Cheia de cod face clic în cititor magnetic în timp ce transmite ID-ul stocat. Cheia chelnerului extrem de robustă, rezistentă la apă și aproape indestructibilă conține un ID serial unic pe 48 de biți, care nu poate fi manipulat. Cu tipurile de taste corespunzătoare, puteți programa și coduri de caractere individuale.


Mulți ani de experiență în domeniul identificării chelnerilor au oferit cititorului de taste Addimat diferite opțiuni de conectivitate care permit integrarea rapidă și ușoară a sistemului cu orice software de înregistrare în numerar. Potrivind încuietorile,Euro Impact îți furnizează și chei de stilou în diferite culori. La cerere, sunt disponibile și cele mai neobișnuite variante de culoare.